OVER ONS

Wij managen hoogwaardige klantrelaties daadkrachtig en doelgericht. Voorzien in de menselijke behoefte met verstand van technische mogelijkheden. En helpen daadwerkelijk met kwalitatieve klantdialogen, relaties, bedrijven, processen en producten optimaliseren. Competent, capabel en accuraat. Betrokken, begripvol en behulpzaam. Maar bovenal toegankelijk en menselijk. Hoe complex het ook wordt.

Als elk contact telt.

BE DIGITAL, STAY HUMAN Altijd en overal

Bij RIFF staat premium klantcontact, het vergroten van klanttevredenheid en loyaliteit 24/7 centraal. Via elk systeem en in elk kanaal.

Laat dat maar over aan ons elite team van ruim 400 hoogopgeleide digital natives. Met een optimale mix van ervaren specialisten jong online talent. Die, met inzet van al hun kennis van digitaal en een scherp getraind oog voor de menselijke maat, altijd een uitkomst bieden. Die mensen echt vooruithelpen en opdrachtgevers ontlasten. Door niet te denken in processen maar in persoonlijke aandacht. En niet te werken met scripts maar met flexibele frames. Zo raken ze keer op keer de juiste snaar. Altijd en overal.

PARTNERS

Tobias Walraven
Managing Director / CEO
Ludo Raedts
Founding Partner